Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Ena Madić prešla u redove ŽNK Međimurje, igrat će s pionirkama 1. HNL

Preložanka Ena Madić nova je igračica pionirske ekipe (U-15) ŽNK Međimurje Čakovec.

Dvanaestogodišnja Ena igrala je u NŠ Prelog i kroz sedam godina igru je brusila uz dječake svog godišta. Iako je još do kraja sezone mogla igrati u pomješanom sastavu, s roditeljima Dubravkom i Nikolom odlučila je da je vrijeme za iskorak.

Prelazak u ženski nogomet, svakome tko poznaje Enu, a s obzirom na njezinu želju i entuzijazam, ali i talent, bio je očekivan. Ali i ozbiljan jer sada je dio ekipe koju čine djevojčice starijeg godišta.

Ena je prošlog tjedna odradila prve treninge s novom ekipom, a s nama je podijelila prve dojmove.

Autorska prava na objavljeni sadržaj polažu Studio M i autor članka, prenošenje teksta i izjava dozvoljeno je isključivo uz navođenje Studija M kao izvora uz direktnu poveznicu na izvorni sadržaj na studiom.hr te poštivanje integriteta izvornog sadržaja. Preuzimanje fotografija nije dozvoljeno. Više informacija pronađite u Uvjetima korištenja.

S pionirkama Međimurja sada će igrati u najvišem rangu, 1. hrvatskoj nogometnoj ligi ženske mladeži:

Da je njezin talent zamijećen već ranije potvrdili su redoviti pozivi na županijske selekcije, a onda je izbornica U-15 hrvatske nogometne repezentacije Stella Gotal našu sjajnu igračicu pozvala i na jesenski selektivni turnir Središta HNS u Medulinu.

Samo lani Ena se može pohvaliti naslovom trostruke prvakinje. S U-11 ekipom NŠ Preloga osvojila dvostruku krunu, u županijskom i regionalnom natjecanju, a kapetanica je ekipe OŠ Prelog koja je prvak Hrvatske u mini nogometu.

>>> Ena Madić – prva najbolja strijelkinja Skokova memorijala

>>> Sezona s dvostrukom krunom: NŠ Prelog U11 prvaci Međimurja i Regije Sjever

>>> Učenice OŠ Prelog prvakinje Hrvatske u mini nogometu!

Osim što nekoliko puta tjedno obuje svoje kopačke Ena redovito i prati nogomet. Navijačica je Haduka i Marko Livaja njezin je prvi uzor.

Mali nogometni razgovori bez problema su Enu doveli ispred našeg mikrofona, a cijeli razgovor uskoro poslušajte u Radio Cicibanu. 🙂 

Autorska prava na objavljeni sadržaj polažu Studio M i autor članka, prenošenje teksta i izjava dozvoljeno je isključivo uz navođenje Studija M kao izvora uz direktnu poveznicu na izvorni sadržaj na studiom.hr te uz poštivanje integriteta izvornog sadržaja. Preuzimanje fotografija nije dozvoljeno. Više informacija pronađite u Uvjetima korištenja.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.