STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Ena Madić – prva najbolja strijelkinja Skokova memorijala!

Na 41. memorijalu ing. Vladimira Skoka u Prelogu u organizaciji NK Mladost Komet jučer smo dobili i druge pobjednike. Ekipa Migrena pobjednik je turnira u konkurenciji mlađih pionira, a iz njihovih redova povijesni uspjeh najdugovječnijeg malonogometnog memorijala u našem kraju ispisala je Ena Madić.

Dvanaestogodišnja Preložanka s postignutih čak 12 pogodaka ponijela je titulu najbolje strijelkinje turnira. Prvi je to put u dugoj povijesti Skokova memorijala da se, u bilo kojoj konkurenciji, jedna od djevojaka pridružila dečkima na listi najboljih.

U vršnjačkim kuloarima nema onih koji nisu čuli za našu talentiranu nogometašicu. Pa i puno šire jer nemali je broj onih koji su već vrlo dobro upoznati s nogometnim umijećem aktualne trostruke prvakinje! Ena je igračica NŠ Mladost Komet U-11, ekipe koja je ove godine osvojila dva ligaška naslova prvaka – Međimurja i Regije Sjever. Ujedno je i državna prvakinja u mini nogometu s ekipom OŠ Prelog.

>> Sezona s dvostrukom krunom: NŠ Prelog U11 prvaci Međimurja i Regije Sjever

>> Učenice OŠ Prelog prvakinje Hrvatske u mini nogometu!

Tek je to dio mnogih uspjeha i već bogate riznice medalja, a koja bi do kraja tjedna mogla biti i bogatija. Naime, pred Enom su u Parku mladosti još utakmice u konkurenciji starijih pionira.

Na njezine su uspjehe najponosniji najvjerniji joj navijači roditelji Dubravka i Nikola te braća Gabrijel i Jakov, a obojica su također igrači NŠ Prelog.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.