Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Učenice OŠ Prelog prvakinje Hrvatske u mini nogometu!

Učenice OŠ Prelog osvojile su naslov prvakinja Hrvatske u mini nogometu!

Na državnoj završnici mini nogometnog turnira Hrvatskog školskog sportskog saveza igrane u Vinkovcima u kategoriji učenica 5. i 6. razreda, preloška ekipa koju je vodio profestor tjelesne i zdravstvene kulture Alan Belko u finalu je pobijedila vršnjakinje iz pleterničke OŠ Fra Kaje Adžića. Treće je mjesto osvojila OŠ Novska iz Novske.

OS Prelog prvakinje mini mogomet studiom.hr 03

Preložanke su do završnice došle najprije osvajanjem naslova županijskih prvakinja, a potom su najbolje bile i na poluzavršnici koja je održana u Zagrebu. Jučer su na stadionu HNK Cibalia nadmoćnom igrom potvrdile da im pripada najviše postolje.

Pokal i priznanje preuzela je kapetanica Ena Madić koja je momčad do naslova predvodila s ukupno postignutih šest pogodaka. Ekipu OŠ Prelog čine i: Magda Šestan, Leona Kalšan, Eva Kalšan, Ivona Božek, Tena Posavec, Helena Novak, Lucija Hozjak, Lara Begović, Lota Jarni, Ana Poredoš i Tesa Škoda.

Prvakinje su danas prigodno dočekane u OŠ Prelog, a najavljen je i prijem kod gradonačelnika Ljubomira Kolareka.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.