Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Sezona s dvostrukom krunom: U-11 NŠ Prelog prvaci Međimurja i Regije Sjever

S dva naslova prvaka sezonu je zaključila U-11 momčad NŠ Prelog koja djeluje pod okriljem NK Mladost Komet.

Ekipa preloškog podmlatka koju vodi trener Ivan Jarić osvojila je naslov prvaka Međimurja u svojoj kategoriji te naslov prvaka HNS Središta Sjever Druga NL – Zapad U-11.

Po završetku sezone pehare i medalje predali su im predstavnici Međimurskog nogometnog saveza i ŽNS Varaždin te član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Mato Kljajić, a čestitao im je i predsjednik NK Mladost Komet Željko Sokač.

U-11 liga MNS završili su s 20 pobjeda te po jednom neriješenim i porazom, a s ukupno 61 bodom, četiri više od druge NŠ Sveti Juraj. Tek jedan poraz upisali su i u regionalnom natjecanju.

Jedna od prednosti ovog uzrasta je što na raspolaganju imaju čak oko 40 igrača pa su tako igrači podijelili minutažu kroz dva natjecanja. Na istom će broju ostati i nadolazećoj sezoni pa će se za iduću sezonu razmatrati i mogućnost formiranja teće ekipe, a kako bi priliku dobili svi, najavio je Jarić.

Ekipa dvostrukih prvaka može se pohvaliti i s dvije nogometašice Enom Madić iz Preloga, koja je ujedno i državna prvakinja u mininogometu sa ženskom ekipom OŠ Prelog te Tenom Bartolić iz Donjeg Mihaljevca.

IMG 3177 NS Prelog dvostruki prvaci 2021 22 studiom.hr

Osim ekipe, pohvale zaslužuju i roditelji, kao njihovi najvjerniji pratitelji i navijači, a koji su svojim prvacima u Parku mladosti pripredili odličnu atmosferu.

Ukupno četiri naslova prvaka slave se na kraju ove sezone u Parku mladosti.

Podsjetimo das u prvaci Međimurja juniori NŠ Prelog koje vodi Davor Balent, a danas, službeno uz pehar i medalje, slavit će ekipa U-8 koju vodi Denis Golubić.

Sve o sezoni donosimo u Zoni sporta, a u nastavku ogledajte fotogaleriju:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.