FOTO Antonia Ružić i Filip Ude najsportaši Međimurja, najbolje ekipe OK Centrometal i ŽRK Zrinski

Četvrtak, 28.02.2019.
FOTO Antonia Ružić i Filip Ude najsportaši Međimurja, najbolje ekipe OK Centrometal i ŽRK Zrinski
Foto galerija
FOTO Antonia Ružić i Filip Ude najsportaši Međimurja, najbolje ekipe OK Centrometal i ŽRK Zrinski
Tenisačica Antonia Ružić i gimnastičar Filip Ude najbolji su sportaši Međimurja u 2018. godini. Najbolja momčad su seniori OK Centrometal Macinec, a ekipa seniorke ŽRK Zrinski Čakovec.

Nagrade su dodijeljene na svečanosti u organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije. U izboru najboljeg sportaša, iako je konkurencija bila vrlo jaka, odluka je ponovno pala na najboljeg međimurskog gimnastičara.

U jakoj konkurenciji kod sportašica titula najbolje ovog puta otišla je u ruke Antonije Ružić koja je prošle godine, između ostalog, osvojila naslov pobjednice europskog Mastersa za juniorke do 16 godina. Njezinu je nagradu primio trener Tomislav Hublin.

Podsjetimo da je Antonia proglašena i najboljom sportašicom grada Čakovca. A s dvostrukom titulom za prošlu godinu pohvaliti se mogu i rukometašice Zrinskog, koje su prethodnu sezonu u 1. HRL završile na visokom petom mjestu.

U konkurenciji momčadi priznanje je i ove godine otišlo u ruke odbojkaša Centrometala Macinec koji su prošle godine osvojili peto mjesto u super ligi i izborili polufinale Kupa Hrvatske.

U kategoriji najsportaš osoba s invaliditetom nagrada je otišla u ruke Indire Kozar.

Priznanje za perspektivne sportaše primili su: Ana Dobša, Ema Medved, Borna Lesjak, Petar Slukić, Josip Slukić, Jan Novak, Ivo Maček, Luka Pozderec, Ivana Pozderec, Filip Jengić, Niko Vidović, Mladen Ignac, Ivan Grubić, Dino Blažić i Karlo Bogdan. 

Za fair play u 2018. nagrađen je Malonogometni sastav Vinarije Novak.

Dodijeljene su i nagrade Frano Punčec, za životno djelo primio je Ivan Špicar, a godišnja priznjanja primili su: Krešimir Barić, Darinka Pavleković, Milan Stojko, Damir Fotak i Marija Prekupec. 
 
 * * * * *
Detalje donosimo u informativnom programu i emisiji Zona sporta!