Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HIT TJEDNA Marija Mirković: Maleni čarobnjak

Marija Mirković | Foto: Screenshot YouTube

Foto: Screenshot YouTube

Vikend je bez sumnje najbolja prilika kada se neometano možemo prepustiti uživanju u glazbenim trenutcima, a taj je užitak nemjerljiv kada svoj izbor slušate na omiljenoj frekvenciji!

Za 14. hit tjedna glasovima sluaštelja izabran je ‘Maleni čarobnjak’ autorska pjesma Marije Mirković, bivše članice benda The Frajle. Tek više od tjedan dana nakon što je s Feminnemkama uoči Dana žena objavila spot za pjesmu Noćas si moje vino sa svog posljednjeg albuma, Marija se već bacila na novi veliki projekt koji će upotpuniti i nastupom uživo na Zagrebačkom festivalu.

Podsjetimo na pjesme koje su bile u konkurenciji:

Uživajte u vikendu uz vaš izbor na frekvenciji Studija M!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.