Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HIT TJEDNA Mia Dimšić i Doris Kosović: Uzalud ti sve

Vikend je bez sumnje najbolja prilika kada se neometano možemo prepustiti uživanju u glazbenim trenutcima, a taj je užitak nemjerljiv kada svoj izbor slušate na omiljenoj frekvenciji!

S pjesmom ‘Uzlaud ti sve’, nakon što su bile hit dana u petak, Mia Dimšić i Doris Kosović svojim duetom osvojile su titulu hita tjedna u izboru naših slušatelja! Glazbu i tekst potpisuju Vjekoslav Dimter, Damir Bačić te sama Mia, a za aranžman je zaslužan Ivan Pešut.

Ususret ovogodišnjem 71. Zagrebačkom festivalu, dvije odlične mlade vokalistice – Mia Dimšić i Doris Kosović, odlučile su udružiti snage i dijeliti festivalsku pozornicu.  ‘Uzalud ti sve’ himna je ženske snage i neustrašivosti, pjesma koja za cilj ima ohrabriti slušateljice i dati im vjetar u leđa u njihovim bitkama.

Pogledajte pjesme koje su bile u konkurenciji:

Uživajte u vikendu uz vaš izbor na frekvenciji Studija M!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.