STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Skupštinari pred izglasavanjem povjerenja predsjedniku i IO MNS-a

Na izvanrednoj sjednici članovi Skupštine Međimurskog nogometnog saveza danas će u Čakovcu izglasavati povjerenje predsjedniku, ali i članovima Izvršnog odbora MNS-a.

O tome će odluku donijeti 75 zastupnika s 248 glasova.

>> Klubovi oslobođeni kotizacije za jesen, IO raspravljao o problemima u sudačkoj organizaciji

Podsjetimo da do izvanredne sjednice dolazi nakon kulminacije nezadovoljstva oko 4. nogometne lige skupina Čakovec –Varaždin, a koja je u ingerenciji ŽNS Varaždin. Pojedini članovi IO inzistirali su na promptnom ukidanju iste, sezonu prije nego li će se, prema Zakonu, promijeniti sustav natjecanja. Sve je išlo do granice da se klubovi nisu prijavili za taj stupanj natjecanja, nadajući se da će time postići svoje ciljeva, no ŽNS Varaždin dobio je dozvolu za promjenu propozicija pa su se prijaviti mogli klubovi koji prethodno plasmanom to nisu izborili.

>> AUDIO | Konačna odluka: Draškovec, Galeb i Naprijed novi su četvrtoligaši

Na jednoj od posljednjih sjednica IO predsjednik Saveza Mato Kljajić stoga je govoreći o odnosima i izvanrednoj skupštini izrazio žaljenje zbog, kako je rekao, podmetanja i laži od strane onih koje je sam odabrao u IO, a kako bi zajedno radili na dobrobit međimurskog nogometa, a ne pojedinih interesa i politike.

Na dnevnom redu su ukupno četiri točke. Usvajanje zapisnika s posljednje Skupštine MNS-a, rasprava o radu predsjednika, izglasavanje nepovjerenja predsjedniku I članovima Izvršnog odbora MNS-a te donošenje odluke o datumu održavanja izvanredne izborne Skupštine MNS-a.

Izvanredna skupština počinje u 18 sati.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More