STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

AUDIO | Konačna odluka: Draškovec, Galeb i Naprijed novi su četvrtoligaši

Draškovec, Galeb iz Oporovca i Naprijed iz Cirkovljana novi su četvtoligaši. U novoj sezoni prodružuju se dosadašnjima Dinamu iz Domašinca, Mladosti Komet iz Preloga i Mladosti iz Svete Marije.

Prijave za viši rang našim dojučerašnjih prvoligašima potvrdio je ŽNS Varaždin, a nakon što se većina klubova, koji su plasmanom osigurali ostanak, nije prijavila. Konačan rasplet na posljednjoj sjednici Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza komentirao je predsjednik Mato Kljajić.

Tako će u ovoj ligi u novoj sezoni igrati šest međimurskih i osam varaždinskih klubova.

Varaždinski klubovi koji sudjeluju su: aktualni prvak Bednja iz Beletinca, Dubravka Zagorac Turčin, Jalžabet, Ivančica, Plitvica Gojanec, Zelengaj Kućan Donji, Nedeljanec te novak Budućnost iz Vidovca.

Nakon što je ŽNS Varaždin donio končanu odluku o sastavu Četvrte HNL, IO MNS-a na održanoj sjednici mogao je odnijeti i konačnu odluku o sastavu međimurskih liga za nadolazeću sezonu. O čemu smo više pisali na linku:

>> Poznat sastav međimurskih liga, najavljeno izvanredno sazivanje Skupštine

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More