Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

AUDIO | Konačna odluka: Draškovec, Galeb i Naprijed novi su četvrtoligaši

Draškovec, Galeb iz Oporovca i Naprijed iz Cirkovljana novi su četvtoligaši. U novoj sezoni prodružuju se dosadašnjima Dinamu iz Domašinca, Mladosti Komet iz Preloga i Mladosti iz Svete Marije.

Prijave za viši rang našim dojučerašnjih prvoligašima potvrdio je ŽNS Varaždin, a nakon što se većina klubova, koji su plasmanom osigurali ostanak, nije prijavila. Konačan rasplet na posljednjoj sjednici Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza komentirao je predsjednik Mato Kljajić.

Tako će u ovoj ligi u novoj sezoni igrati šest međimurskih i osam varaždinskih klubova.

Varaždinski klubovi koji sudjeluju su: aktualni prvak Bednja iz Beletinca, Dubravka Zagorac Turčin, Jalžabet, Ivančica, Plitvica Gojanec, Zelengaj Kućan Donji, Nedeljanec te novak Budućnost iz Vidovca.

Nakon što je ŽNS Varaždin donio končanu odluku o sastavu Četvrte HNL, IO MNS-a na održanoj sjednici mogao je odnijeti i konačnu odluku o sastavu međimurskih liga za nadolazeću sezonu. O čemu smo više pisali na linku:

>> Poznat sastav međimurskih liga, najavljeno izvanredno sazivanje Skupštine

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.