STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Obilazak atrakcija gornjeg Međimurja ‘hop on – hop off’ autobusom

‘Hop on – hop off ‘ autobus od danas obogaćuje turističku ponudu u Međimurju.

Autobusom u pokretu turisti će obilaziti naše atrakcije, no, za sad, samo u gornjem Međimurju. Takvih je trenutno 12, počevši od Riznice Međimurja, koja je nedavno otvorena, preko Centra Med dvemi vodami pa sve do atrakcija u Svetom Martinu na Muri.

‘Hop on – hop off’ autobus dobro je poznat sustav turističkog transporta i razgledavanja u razvijenim svjetskim urbanim destinacijama. Na jednostavan, brz i siguran način turisti mogu upoznati novu destinaciju i sami odabrati atrakcije na kružnoj ruti autobusa koje žele detaljnije razgledati.

Sada ga ima i Međimurje, kao dio projekta Eko muzej Međimurje malo. On već objedinjuje kulturnu, povijesnu i prirodnu baštinu Međimurja, kao i bogatstvo koje pruža naša enogastronomija. ‘Hop on – hop off’ autobusom želi se povećanja mobilnost turista, a samim time i njihova potrošnje.

Kreativnost i želja za podizanjem kvalitete destinacijske ponude na još viši nivo, zajednička je vizija partnera na ovom projektu, rekao je direktor Zajednice Rudi Grula. Da u tome imaju podršku Međimurske županije, potvrdio je župan Matija Posavec. Dodao je kako je u planu da se ruta proširi i na donji dio Međimurja.

Partneri na projektu su Terme Sveti Martin i Rudi Express. Predstavljanje novog turističkog sadržaja održano je u Čakovcu  u sklopu manifestacije Porcijunkulovo.

>> FOTO | U Goričanu predstavljena kulturna ruta Staza željeznog doba Podunavlja

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More