Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Biciklisti uhvaćeni u nepropisnom kretanju, neoznačeni i bez svjetala

Policijski službenici Policijske uprave međimurske u srijedu su proveli akciju Pješaci i vozači bicikla oprez!.

>>> Mladić ubojstvom prijetio socijalnim radnicama dok su vršile nadzor

>>> 47-godišnjak u autu vozio 30 kilogama duhana

Utvrđena su ukupno 32 prekršaja, od čega u 16 počinili vozači bicikla. Tri biciklista nepropisno su se kretala kolnikom, šest ih nije koristilo svijetla u prometu, a sedam biciklista nije bilo označeno nikakvom reflektirajućom materijom.

Prekršaji pješaka nisu utvrđeni.

Policija je akciju provela u suradnji s Auto klubom Čakovec i Savjetom za sigurnost prometa na cestama Međimurske županije, a tijekom nje su podijelili oko 300 komada reflektirajućeg promidžbenog materijala.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.