Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

47-godišnjak u autu vozio 30 kilograma duhana

Oduzete vrećice ispunjene duhanom, Foto: PUM

Oduzete vrećice ispunjene duhanom, Foto: PUM

U srijedu oko 16 sati u Čakovcu, Ulici dr. Ante Starčevića prilikom kontrole prometa mobilne jedinice prometne policije ravnateljstva policije, zaustavljeno je osobno vozilo čakovečkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 47-godišnjak s područja grada.

Prilikom postupanja policijskih službenika u vozilu su uočene vreće s duhanom. Poradi sumnje u počinjenje kaznenog djela Nedozvoljena trgovina osoba i vozilo su prepraćeni u prostorije Policijske uprave međimurske.

Službenici kriminalističke policije su u večernjim satima temeljem naloga županijskog suda izvršili pretrage obiteljskog stana i osobnog vozila u kojem su pronašli 60 prozirnih vrećica ispunjenih sa sitno rezanim duhanom ukupne mase 30 kilograma.

Iste su oduzete, a protiv muškarca će se podnijeti kaznena prijava.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.