Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Mladić ubojstvom prijetio socijalnim radnicama dok su vršile nadzor

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Mladić starosti 23-godine završio je u zatvoru nakon što je u Orehovici smrću prijetio socijalnim radnicama dok su vršile nadzor.

Kako je izvijestila međimurska policija, provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je kako je u 25. siječnja u jutarnjim satima u Orehovici, Cvjetnoj ulici, 23-godišnjak s područja općine Orehovica zaprijetio ubojstvom djelatnicama Hrvatskog zavoda za socijalni rad, područnog ureda Prelog (pet službenica) u vrijeme kada su iste vršile nadzor.

Mladić je istog dana uhićen, protiv njega podnesena je kaznena prijava zbog kaznenog djela Prijetnja te je predan pritvorskom nadzorniku.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.