Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Sukob tojice mladića u Ludbregu, jedan izboden u prsa, drugi u nogu

ilustracija_šaka_crna lista / Foto: Ilustracija / Pixabay

U Ludbregu je jučer uhićen 25-godišnjak koji se fizički sukobio s dvojicom mladića, izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

Jučer oko 21.00 sati u Ulici Augusta Šenoe u Ludbregu došlo je do fizičkog obračuna između tri muške osobe starosti 25, 26 i 22 godine, kojom prilikom je 25-godišnjak u dva navrata zadao ubodne rane 22-godišnjaku u predjelu prsišta, a 26-godišnjaku porezotine u području bedrene kosti lijeve noge.

U sukobu su ozlijeđena sva trojica, dok je 22-godišnjak prevezen u Opću bolnicu u Varaždinu, a težina ozljeda nije poznata.

Nakon pružene medicinske pomoći, 25-godišnjak je uhićen.

>>> više iz Crne liste: Vikend rekorder imao 1,58 promila

Policijski službenici PU varaždinske izvršili su očevid i provode kriminalističko istraživanje.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.