Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Snimka 20. festivala Kre Mure i Drove na VTV televiziji

Prvog petka u lipnju održali smo 20. festival Kre Mure i Drove, a snimku na VTV televiziji pogledati možete u čak tri termina.

Jedinstvena glazbena večer bila je retrospektiva prva dva desetljeća kroz koje smo kajkavsku glazbenu škrinjicu obogatili s više od 440 novih, autorskih pjesama. Kroz 20 godina na tradiciji je s ljubavlju nastalo novo narodno blago. 

Stručni žiri za jubilarnu večer izabrao je 19 pjesama, a su iste zaista ostale zapažene potvrdila je publika u ispunjenom Domu kulture Grada Preloga koja je pljeskom ispratila gotovo svaku notu pa i zapjevala.

Snimku 20. festivala Kre Mure i Drove pogledajte u tri termina na VTV televiziji: subota, 17. lipnja u 20 sati, nedjelja, 20. lipnja u 14 sati i u četvrtak, 22. lipnja u 16. sati.

>>> Pogledajte 20. festival Kre Mure i Drove kreoz veliku fotogaleriju

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.