Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Novih 486 slučajeva zaraze, umrla jedna osoba. U bolnici 112 pacijenata

Županijska bolnica Čakovec / Foto: Studio M

Imamo 485 novih slučajeva zaraze virusom COVID-19 potvrđenih PRC testiranjem. Proteklog dana preminula je žena u dobi od 64 godine, a 224 osobe su se oporavile pa je trenutno 1876 oboljelih, objavio je Stožer civilne zaštite Međimurske županije.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 877 uzoraka, od čega je evidentirano 485 pozitivnih, što je 55,3% pozitivnih. Iz drugih županija prijavljen je jedan slučaj.

U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 112 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirano je 19 osoba, dvije su otpuštene, a dva pacijenta su na invazivnoj respiraciji.

Cijepljenje se radnim danima odvija u Zavodu za javno zdravstvo i u trijaži Župasnijske bolnice Čakovec gdje će biti oraganizirano i u subotu. Detalje o BAT testiranju i EU covid potvrdama pogledajte ovdje.

U Varaždinskoj županiji jučer su potvrđena 273 nova slučaja zaraze koronavirusom nakon što su testirane 602 osobe. Preminule su tri osobe. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 214 pacijenata, od kojih 25 na respiratoru.  Oporavilo se 220 osoba i trenutno su 1.584 aktivna slučaja.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.