Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Novi naleti vozila na divljač. U Leskovcu ukraden nakit vrijedan više tisuća eura

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Ilustracija Studio M

Još dva naleta na divljač koja je pretrčavala cestu zabilježena su proteklog dana na našim prometnicama, čuli smo jutros u izvješću iz OKC-a PUM, a prometne nesreće nisu evidentirane.

Naleti na divljač dogodili su se na prometnicama Orehovica-Otok i Palovec – Donji Pustakovec.

U dnevnom izvješću policija je izvijestila o dvije krađe.

Jučer između 11:30 i 16:30 sati u Novakovcu nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Glavnoj ulici u kojoj borave trojica stranih državljana na privremenom boravku u RH te ukrao mobitel i novac. Ukupna materijalna šteta procijenjena je na više stotina eura.

Istog poslijepodneva u Leskovcu nepoznati počinitelj iskoristio je kraću odsutnost 81-godišnje vlasnice i iz nezaključane kuće ukrao razni nakit vrijedan nekoliko tisuća eura.
 
Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela krađe bit će podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.