Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U Železnoj Gori pijan sjeo na bicikl pa na nizbrdici sletio u cestovni jarak

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Ilustracija Studio M

Na međimurskim prometnicama proteklog vikenda evidentirano je osam prometnih nesreća, od kojih tri s ozlijeđenima, a četiri su vozača bila pod utjecajem alkohola.

Najveća koncentracija od 1,57 promila utvrđena je kod 53-godišnjeg bicikliste koji je u subotu oko 18 sati u Železnoj Gori na nizbrdici sletio u cestovni jarak. Liječnička pomoć pružena mu je u čakovečkoj bolnici.

Jučer je u Šenkovcu ozlijeđena žena koja je biciklom s nogostupa skrenula na pješački prijelaz zbog čega je na nju automobilom naletio vozač koji je bio pod utjecajem alkohola, dodaju jutros iz OKC-a PUM. Vozačica je prevezena u ŽB Čakovec.

Međimurska policija proteklog vikenda evidentirala je dvije teške krađe, od čega jedna u pokušaju.

U subotu poslijepodne u Čakovcu, stambenoj zgradi u Ulici Tome Masaryka, nepoznati počinitelj provalio je u dva stana. Iz stana vlasništvo 25-godišnjakinje počinitelj je ukrao nakit u vrijednosti nekoliko stotina eura, dok iz stana, vlasništvo 89-godišnjakinje, ništa nije ukrao. Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Evidentirano je i sedam naleta vozilima na divljač, srne koje su pretrčavale cestu, i to na prometnicama u Vrhovljanu te između Žiškovca i Štrukovca, Male Subotice i Štefanca, Donjeg Vidovca i Donje Dubrave, Čakovca i Mihovljana, u dva navrata između Donjeg Mihaljevca i Svete Marije.

Policija poziva vozače da obrate pažnju na postavljenu prometnu signalizaciju koja upozorava na moguće pojavljivanje divljači na cesti. Pojava divljači najučestalija je u ranim jutarnjim i kasnim večernjim satima.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.