Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Međimurski srednjoškolci dobivaju pomoć od 50 eura za nabavu radnih materijala

Srednja škola Prelog (Foto: Studio M)

Za međimurske srednjoškolce u tijeku je javni poziv kojim su definirani uvjeti ostvarivanja prava na 50 eura za nabavu radnih materijala i pribora.

U tu svrhu iz županijskog Proračuna bit će izdvojeno više od 195 tisuća eura, a pravo na potporu ima oko 3720 učenika srednjih škola u Međimurju i njih oko 200 koji srednju školu polaze u nekoj drugoj županiji.

Međimurska županija učenicima koji polaze škole sredstva će isplatiti na račune škola, a koje će upute za daljnju realizaciju prava prenijeti učenicima. Učenici koji polaze školu u drugoj županiji za ostvarivanje prava na potporu do 31. listopada moraju podnijeti zahtjev Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu i sport Međimurske županije, a sredstva će im biti uplaćena na njihove račune.

Javni poziv sa svim detaljima objavljen je na internetskim stranicama Međimurske županije.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.