Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

AUDIO Međimurska popevka dobila svoj dan: “Želimo to kulturno blago sačuvati i prenositi s generacije na generaciju”

Međimurska popevka, ilustracija / Foto: Studio M

Foto: Ilustracija Studio M

Skupština Međimurske županije jednoglasno je na svojoj 17. sjednici prihvatila prijedlog o proglašenju Dana međimurske popevke 28. studenog.

Tog je dana 2018. godine Međimurska popevka uvrštena na UNESCO-ov reprezentativni popis nematerijalne kulturne baštine čovječanstva, a što će donijeti proglašenje Dana međimurske popevke pred sjednicu osvrnuo se župan Matija Posavec:

Više sa sjednice Skupštine na kojoj je donesena odluka o dobitnicima Nagrade Zrinski za 2023. godinu, o čemu smo izvijestili u našem informativnom programu, pronađite OVDJE.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.