Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Katružinom humanitarnom izložbom i koncertom u srijedu počinju Dani Međimurske županije

Humanitarnom izložbom i koncertom Zaklade solidarnosti Katruža u Centru za kulturu Čakovec ove srijede s početkom u 18 sati počinje bogati program proslave Dana Međimurske županije.

Izložba fotografija ‘Vuprem oči‘, nastala u suradnji Međimurske zaklade solidarnosti Katruža i Astronomskog društva Vega. Petnaest fotografija zvjedanog neba i obzora posutog zvijezdama nad poznatim turističkim točkama Međimurja, bit će predstavljene na ovoj prodajnoj izložbi.

U 19 sati počet će tradicionalni koncert ‘Međimurje v srcu – prijatelji za Katružu‘. Nastupit će: Mirko Švenda Žiga, Marija Jambrošić, Etnoduo Goga i Željko, Andrea i Goran Šafarić, Ivica Jurgec, Noćna smjena, Josip Sanjković Mitrica, Trio Green Room, Nenad Gavez, Cecilija Merkač Hudopisk, KUU Zasadbreg, Chriztel Renae Aceveda, Kiara Cenko i Tamburaški sastav Kumovi.

>>> Dani Međimurske županije u ‘zelenom’: Bogati program sadrži 78 različitih događaja

Ulaznice po cijeni od 7 eura dostupne su online i na blagajni Centra za kulturu Čakovec te u uredu Katruže u Međimurskoj županiji.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.