STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Izvanredna Skupština proglašena protustatutarnom, pokreću se disciplinski postupci, određen datum izbora

Izvršni odbor Međimurskog nogometnog saveza večeras je u Čakovcu održao svoju 20. Sjednicu na kojoj je izglasano da će dopredsjednik Damir Dominić voditi Savez do izvanredne izborne Skupštine koja će biti 30. studenog.

Na sjednici je usvojen zapisnik s 19. sjednice IO MNS-a.

Zatim je jednoglasno izglasan dopredsjednik Saveza koji će zamjenjivati predsjednika sukladno člancima 40. i 45. Statuta MNS-a. Damir Dominić tako će biti na čelu do izborne izvanredne Skupštine za koju je odlučeno da će biti održana 30. studenog u 18 sati u hotelu Park u Čakovcu.

S obzirom na nesuglasice koje su se dogodile na posljednoj izvanrednoj Sjednici, prihvaćen je prijedlog da će zapisnik 30. studenog voditi javni bilježnik.

Sastav izborne komisije čine: Hrvoje Novak, Ivica Križarić i Damir Lepen Jurak, a tajnik je Darko Jambrović. Utvrđeno je i da će pravo glasa imati 74 zastupnika s ukupno 247 glasova.

Dio članova IO na današnjoj sjednici

Pod točkom različito Dominić je izvijestio da je vođenje posljednje izvanredne izborne Sjednice MNS-a, a nakon ostavke predsjednika Mate Kljajića, koji je nazočio današnjoj sjednici, bilo protustatutarno te sve što je izglasano nije važeće. (više o tome u linku) Dan je prijedlog za pokretanje disciplinskog postupka protiv Mišela Ganzera, ujedno člana IO koji danas nije nazočio sjednici, te Dragutina Katalenića.

Dopredsjednik Saveza Tomica Kralj tu je naglasio da se ne radi o unaprijed okrivljavanju spomenutih, već se pokreće postupak kojim će disciplinski sudac HNS-a utvrditi eventualne činjenice.

Prijedlog je usvojen sa šest glasova za i jednim suzdržanim.

Detalje donosimo u Zoni sporta.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More