STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Iduće subote trči se 3. utrka Murščak u Domašincu

Utrka Murščak općine Domašinec

U organizaciji NK Dinamo Domašinec iduće subote, 14. kolovoza u 18 sati bit će održana 3. utrka Murščak općine Domašinec.

Trkači mogu birati između dvije staze, kraće na 4,5 km i dulje od 12 km. Glavna utrka boduje se za Kup sjeveropadne Hrvatske. Održati će se i niz dječjih utrka za sva godišta djece, a počet će od 17:20 sati.

Start i cilj utrke bit će na nogometnom igralištu u Domašincu.

Startnina za dječje utrke je besplatna, a za male natjecatelje osigurane su finišerske medalje, kao medalje za prva tri u svim kategorijama.

Startnina utrka građana iznosi 70 kuna, a prijave su moguće online na linku ili na dan utrke, no startni paket je osiguran za one koji se prijave do 9. kolovoza. Osigurane su medalje za za prva tri natjecatelja po kategorijama te pehari za najbolje u ukupnom poretku u obje utrke.

Podsjetimo da je posljednje izdanje utrke Murščak održano je 2019. godine, a tada je okupila više od 200 trkaša i hodača svih generacija.

Utrka je prvotno pokrenuta sa željom promocije pučne staze Murščak, a trči se od Domašinca pa sve do rijeke Mure. Pokrovitelj utrke je Općina Domašinec.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.