Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Druga utrka Murščak okupila više od 200 trkača i hodača svih generacija

2. utrka Murščak 2020.

2. utrka Murščak 2020.

Druga po redu utrka Murščak općine Domašinec održana jučer u Domašincu okupila je više od 200 trkača i hodača svih generacija.


 Organizator utrke je NK Dinamo Domašinec u suradnji s AK Međimurje, a održana je pod pokroviteljstvom Općine Domašinec.

Glavnu utrku na 12 km istrčalo je 85 trkača i trkačica, a utrka se ujedno bodovala i za Kup sjeverozapadne Hrvatske. Najbrži trkača bili su Zoran Križanić, Dinko Solić i Željko Mustač, a kod trkačica Mateja Kaniški, Nada Siladi i Alenka Horvat.

Na kraćoj dionici od 4,5 km sudjelovalo je 126 natjecatelja. Najbrži trkača bili su Apam Papp, Miljenko Blažinčić i Mario Horvat, a kod trkačica Simona Jambrošić, Anja Jambrešić i Ana Goričanec.

Start i cilj bili su u sportskom parku Kokotov vez NK Dinamo u Domašincu. Trkačko prijepodne otvoreno je utrkama za djecu u ukupno pet kategorija, a upotpunjeno je i revijalnom nogometnom utakmicom u kojoj su snage odmjerile kadetkinje i pionirke NŠ Međimurje iz Čakovca.

2. utrka Murščak 2020.

Rezultati:

Utrka na 12 km muškarci:

 1. Zoran Križanić (AK Varaždin) 0:45:42
 2. Dinko Solić (AK Varaždin) 0:47:14
 3. Željko Mustač (AK Varaždin) 0:47:27

 

Utrka na 12km žene:

 1. Mateja Kaniški (AK Varaždin) 0:51:30
 2. Nada Siladi (AK Međimurje Čakovec) 0:52:26
 3. Alenka Horvat (AK Varaždin) 0:56:01

 

Utrka na 4,5km muškarci:

 1. Adam Papp (individualac, HUN) 0:16:16
 2. Miljenko Blažinčić (BK Prelog) 0:17:50
 3. Mario Horvat (PG Geler) 0:18.03

 

Utrka na 4,5km žene:

 1. Simona Jambrošić (AK Varaždin) 0:16:30
 2. Anja Jambrešić (AK Mursko Središće) 0:19:06
 3. Ana Goričanec (AK Varaždin) 0:19:08

Za tri prvoplasirane u svim kategorijama osigurane su medalje, a za apsolutne pobjednike i pehari te nagrade. Najboljima su ih uručili predsjednik NK Dinamo Petar Mihalec, načelnik Općine Domašinec Mario Tomašek i predsjednik Općinskog vijeća Općine Domašinec Goran Koren.

>> 2. utrka Murščak: Svi rezultati 

Organizaciji utrke i za sigurnost trkača pomogle su i brojne udruge s područje Općine Domašinec: DVD Domašinec, DVD Turčišće, KUU Lafra Turčišće, ŠRD Bjelka Domašinec, Eko udruga Murščak. Udruga umirovljenika Domašinec.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.