Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Gledajte snimku jubilarnog 20. festivala Kre Mure i Drove

U preloškom Domu kulture jučer smo održali 20. festival Kre Mure i Drove.

Bila je to glazbena večer retrospektive dva desetljeća, a da su izabrane pjesme ostale zapažene kod slušatelja i ljubitelja kajkavske glazbe, potvrdila je publika koja je sa svim srcem pratila svaku notu pa i zapjevala s izvođačima. Soliste je pratio festivalski orkestar pod vodstvom Valentina Škvorca.

Na kraju večeri u jubilarnom tonu simbolično smo nagradili one koji su na festivalu Kre Mure i Drove predano radili svih 20 godina, gospodinu Martinu Srpaku i festivalskom orkestru u simbiozi s KUU Zvon župne zajednice Mala Subotica i TS Frikovi. 

Proglasili smo i najslušanije pjesme s lanjskog festivala, a kroz jedinstvenu glazbenu večer vodio nas je naš uhodani voditeljski par, Mirjana Švenda i Željko Sokač.

YouTube player

>>> Pogledajte 20. festival Kre Mure i Drove kroz veliku fotogaleriju

>>> Festival Kre Mure i Drove: Kroz 20 godina na tradiciji s ljubavlju nastalo novo narodno blago

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.