Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTOGALERIJA | Međimurje odolijeva visokim vodostajima

Međimurje se uspješno bori s visokim vodostajima Mure i Drave na kojima je proglašeno izvanredno stanje obrane od poplava.

Najkritičnija točka je Mursko Središće gdje je Mura u 19 sati dosegnula svoju rekordnu razinu od 537 cm. U porastu je vodostaj kod Goričana gdje je u 22 sata iznosio 533 cm, a na vodomjernom području maksimum iznosi 551 cm zabilježen 15. rujna 2014 godine.

Iz korita se izlila Drava u Donjoj Dubravi, poplavljeni su ljetnikovci uz stari tok rijeke, no nema prijetnje za naselje i stanovništvo. Najviše intervencija vatrogasci su imali vezano uz ispumpavanja vode iz podruma obiteljskih kuća.

Zbog izlijevanja vode preko ceste zatvorene su dionice ceste D20 od mosta preko Drave prema Koprivnici i županijska cesta prema Podravskoj Selnici. Problema s izlijevanjem Drave preko ceste ima između Pušćina i Gornjeg Mihaljevca.

>> Zatvorene ceste prema Koprivnici i Podravskoj Selnici, vozače se poziva da ne zaobilaze znakove

>> AUDIO | Obrane od poplava: Načelnik Varga o situaciji u Donjoj Dubravi

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.