STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

FOTOGALERIJA | ‘Samo pozitiva’ Završnica CRO Racea uz podršku iz Međimurja

S ciljem kod Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu jučer je završilo šesto izdanje biciklističke utrke CRO Race čiji je ukupni pobjednik Britanac Stephen Williams, član momčadi Bahrain Victorious, koja je ujedno ponijela titulu najbolje momčadi.

U posljednjoj, šestoj etapi voženoj od Samobora do Zagreba u dužini od 157,5 kilometara Williams je zauzeo drugo mjesto iza Nizozemca Tima van Dijkea (Jumbo-Visma) te tako obranio crvenu majicu vodećeg u ukupnom redoslijedu. Treći u ukupnom redoslijedu je Norvežanin Markus Hoelgaard (Uno-X Pro Cycling Team).

Mick van Dijke pobjednik je natjecanja za najboljeg mladog vozača te je osvojio bijelu majicu. Plavu majicu namijenjenu najboljem sprinteru ponio je Nizozemac Olav Kooij (Jumbo-Visma), dok je zelenu majicu za najboljeg penjača osvojio Britanac Simon Philip Yates (Team BikeExchange).

Od šestorice hrvatskih biciklista najbolje plasirani u ukupnom porebio je Josip Rumac koji je završio na 16. mjestu, a popeo se i na postolje u četvrtoj etapi kada je osvojio treće mjesto. U ukupnom poretku  a prati ga mladi Fran Miholjević koji je bio 35.

A među mnogobrojnim navijačima koji su dočekli bicikliste bio je i najpoznatiji međimurski biciklistički entuzijast Dragutin Vadlja iz Svetog Jurja u Trnju, svima poznat kao ‘Pozitiva’. Do metropole je, naravno, stigao svojim omiljenim prijevoznim sredstvom. Neumorni Dragec već planira novu avanturu za iduću godinu, a kotače će ovog puta okretati do Međugorja.

Pogledajte fotogaleriju sa završnice CRO Racea u Zagrebu:
Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More