Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTOGALERIJA | Održan 27. Međimurje Open

Preko tisuću natjecatelja iz dvanaest zemalja sudjelovalo je 2. rujna na ovogodišnjem tradicionalnom 27. karate turniru Međimurje Open održanom u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu.

Dobrodošlicu je svim natjecateljima i posjetiteljima poželio predsjednik Hrvatskog karate saveza Davor Cipek te uz čestitku organizatorima Karate klubu Globus:

 

Uz svečanost otvaranja natjecanja dodijeljena su priznanja zaslužnim sportašima. Međimurska karate legenda Vlado Bošnjak i Franjo Kruljac, istaknuti sudac Hrvatskog karate saveza primili su majstorska zvanja.

Natjecatelje je pozdravio međimurski župan Matija Posavec i izrazio zadovoljstvo što je Međimurje Open iz godine u godinu sve uspješniji:

 

Ovogodišnji Međimurje Open odabran je kao kvalifikacijsko natjecanje za Svjetsko seniorsko prvenstvo koje će se održati u Mađarskoj u listopadu.

Pogledajte našu fotogaleriju:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.