Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

(FOTO) Mala Subotica: kalendarima i potrepštinama pomažu stradale u potresu

U akciju sakupljanja potrepština za stradale u razornom potresu u Sisačko-moslavačkoj županiji danas su se uključili i mještani Općine Mala Subotica.

U organizaciji mjesnih vatrogasnih društava akcije su održane u Palovcu, Držimurec-Strelcu, Svetom Križu i Maloj Subotici gdje je akciju podržao načelnik Valentino Škvorc. Donacije (sve osim tekstila) primaju se i sutra, no u prostorijama Općine Mala Subotica, a detalje možete pronaći na linku.

Uključila se i KUU Zvon prodajom svog godišnjeg kalendara, odnosno donacijama mještana za isti. Sva prikupljena sredstva uplatit će za pomoć stradalima u potresu. Kalendar možete kupiti i sutra (četvrtak) od 9 do 13 sati kod Etno zbirke u sklopu Doma kulture u Maloj Subotici.

POVEZANE VIJESTI:
Fotogalerija:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.