Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA 33. LiDraNo: Međimurski osnovnoškolci pokazali svoje vještine i talent

U domaćinstvu OŠ Donji Kraljevec u petak je održana 33. županijska smotra literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva djece, učenika međimurskih osnovnih škola.

Na daskama Centra za kulturu predstavljeno je 11 literarnih radova, dva školska lista, četiri radijske emisije, sedam samostalnih novinarskih radova te 23 dramsko-scenska nastupa među kojima će stručna povjerenstva odabrati radove i izvedbe za državnu razinu.

Ravnateljica OŠ Donji Kraljevec Sandra Vlahek rekla je da je i ovogodišnji LiDraNo bio pravi pokaz stvaralaštva i umjetnost te su se potrudili pripremiti sve kako bi se učenici osjećali ugodno.

Smotru je otvorio župan Matija Posavec koji je rekao da je Lidrano uvijek pozornica kreativnosti, talenata i darovitosti učenike te uputio podršku školama koje potiču učenike na čuvanje naše tradicije i kulture.

Okupljenima se obratio i načelnik Općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat koji je zadovoljan programom i organizacijom poručio kako je bitno čuvati naš jezik, ostavštinu za budućnost, ali isto tako je važno da se i djeca zabave.

Program LiDraNa poslušajte uskoro u radio Cicibanu.

Pogledajte našu fotogaleriju:

Foto: Filip Švenda / Studio M (Uvjeti korištenja):

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.