Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTO | Svečana sjednica kao zaključak uspješne godine: Prelog s optimizmom u novo razdoblje

Dan grada Preloga 2021, svečana sjednica povodom Dana grada

Grad Prelog zaključuje uspješnu godinu i s optimizmom se kreće u novo razdoblje, zajednička je poruka sa svečane sjednice Gradskog vijeća održane povodom Dana grada.

Nazočnima su se obratili predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki i gradonačelnik Ljubomir Kolarek. 

Uz rezime godine i najave projekata koji će obilježiti iduću godinu, na sjednici su dodijeljena javna priznanja.

Grbom Grada Preloga nagrađeni su Ivan Gradečak i Josip Posavec. Plakete su primili Ivanka Crnković iz Donjeg Vidovca, Zlata Tisaj iz Preloga, Vladimir Šalković iz Preloga, Nikola Kvakan iz Čehovca i Đuro Mikec iz Draškovca.

Čestitku su uputili ministar obrane Mario  Banožić,  ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat, zamjenik međimurskog župana Josip Grivec, a u ime međimurskih općina načelnik Općine Goričan Emanuel Sinković.

Dan grada Preloga obilježen je nizom događanja, o čemu smo više pisali ovdje.

Pogledajte fotogaleriju sa svečane sjednice, a detalje donosimo u informativnom programu.

 

 

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.