Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Broj aktivnih slučajeva pao na 50, cijepljeno 47 posto stanovništva

Novi trijažni prostor_Županijska bolnica Čakovec
U protekla 24 sata u Međimurskoj županiji nije bilo novih slučajeva zaraze virusom COVID-19, preminula je jedna osoba, a oporavilo ih se pet pa je trenutno 50 oboljelih.

U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 14 pacijenata. U protekla 24 sata nije bilo hospitaliziranih, otpušten je jedan pacijent, a jedan je na respiraciji. U nedjelju je cijepljeno 1.888 osoba od čega 151 osoba prvom dozom, a preostali su primili drugu dozu. S današnjim danom, s barem jednom dozom cijepljeno je 41.615 osoba, što iznosi 47,4 posto stanovništva starijeg od 18 godina. U proteklih sedam dana cijepljeno je 4.509 osoba, od kojih 644 prvom dozom.

Svi oni koji se žele cijepiti, a nisu prijavljeni putem platforme ili još uvijek nisu dobili poziv za cijepljenje, moći će se cijepiti svaki radni dan od 9-13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 13-18 sati u trijažnoj garaži Županijske bolnice Čakovec.

U Varaždinskoj županiji proteklog dana evidentirana tri nova slučaja zaraze, a testirano je 159 osoba. Preminula je jedna osoba, a tri su se oporavile pa je trenutno 58 oboljelih. Na bolničkom liječenju je 35 pacijenata, među kojima su dva na respiratoru.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.