STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Broj aktivnih slučajeva pao na 50, cijepljeno 47 posto stanovništva

U protekla 24 sata u Međimurskoj županiji nije bilo novih slučajeva zaraze virusom COVID-19, preminula je jedna osoba, a oporavilo ih se pet pa je trenutno 50 oboljelih.

U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 14 pacijenata. U protekla 24 sata nije bilo hospitaliziranih, otpušten je jedan pacijent, a jedan je na respiraciji. U nedjelju je cijepljeno 1.888 osoba od čega 151 osoba prvom dozom, a preostali su primili drugu dozu. S današnjim danom, s barem jednom dozom cijepljeno je 41.615 osoba, što iznosi 47,4 posto stanovništva starijeg od 18 godina. U proteklih sedam dana cijepljeno je 4.509 osoba, od kojih 644 prvom dozom.

Svi oni koji se žele cijepiti, a nisu prijavljeni putem platforme ili još uvijek nisu dobili poziv za cijepljenje, moći će se cijepiti svaki radni dan od 9-13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 13-18 sati u trijažnoj garaži Županijske bolnice Čakovec.

U Varaždinskoj županiji proteklog dana evidentirana tri nova slučaja zaraze, a testirano je 159 osoba. Preminula je jedna osoba, a tri su se oporavile pa je trenutno 58 oboljelih. Na bolničkom liječenju je 35 pacijenata, među kojima su dva na respiratoru.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More