STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

AUDIO | ‘Gubili smo bodove iz prekida, do kraja polusezone moramo izvući najviše, jer imamo kvalitetu za vrh’

Nogometaši Mladosti Komet iz Preloga nakon devet odigranih kola nalaze se na četvrtom mjestu ljestvice 4. nogometne lige skupina Čakovec – Varaždin. U dosadašnjem dijelu prvenstva upisali su četiri pobjede, tri remija i jedan poraz čime su skupili 15 bodova.

Posljednja tri boda upisali su u derbiju protiv Mladosti iz Svete Marije igranom proteklog vikenda u Prelogu. Utakmicu i dosadašnji dio sezone u Zoni sporta komentirao je trener Ivan Habuš.

Podsjetimo da su sezonu otvorili remijem protiv Naprijeda iz Cirkovljana (2:2), potom su iznenađujuće težak poraz doživjeli kod novaka u ligi Budućnosti u Vidovcu (1:6). Slijedila je domaća i rekordna pobjeda protiv Dubravke-Zagorac (17:0), nakon nje remi kod aktualnog prvaka Bednje (3:3), pa domaća pobjede protiv Plitivice (8:0), podjela bodova sa Zelengajom (2:2), a u posljednja dva kola pobjede protiv Galeba  u Oporovcu (1:3) i domaća protiv Mladosti (5:3).

Deveto kolo ove nedjelje donosi im gostovanje kod Nedeljanca, trenutno šestoplasirane momčadi lige.

Mladostašima već duže vremena nedostaju ozlijeđeni Tino Hladnik i Robert Jambrović, ali ni do kraja polusezone na njih ne mogu računati. No, klupa je široka, a Habuš posebno ističe spoj mladosti i iskustva.

Pogledajte fotogaleriju posljednjeg derbija dviju Mladosti u Parku mladosti
Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More