STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

AUDIO, FOTO | Veliki napredak međimurskih selekcija, u subotu nastavak lige za vrtićance

Međimurski nogometni savez, strukturno gledajući, već neko vrijeme ne nalazi se u zavidnoj situaciji, no dobra je strana, može se čuti u kancelariji – što nogomet ide dalje. Ta činjenica posebno veseli kada su u pitanju – mladi, oni koji su već niz godina u samom fokusu.

Kvalitetne lige idu prema planu, održavaju se selektivni susreti, a ove jeseni pokrenuta je i nova liga – ona zabavnog karaktera za najmlađe nogometaše, što je u našoj Zoni sporta komentirao glavni instruktor Međimurskog nogometnog saveza Damir Lepen Jurak.

Prošlog su tjedna mladi međimurski nogometaši u Belici u sklopu drugog kola snage odmjerili sa selekcijama NS Koprivničko-križevačke županije.  Obje selekcije (2008. i 2009.) odigrale su rezultatom 2:2. Za domaćine (2009.) strijelci su bili su Tin Štampar i Adriano Debelec te (2008.) Fran Marić i Silvio Žalac.

Selekcija MNS 2009. godište / 2021-2022
Selekcija MNS 2009. godište / 2021-2022

Selekcija MNS 2009. godište: Sokač, Trupković, Mihaljević, Habek, Kocijan, Sobočan, Vargek, Mesarić, Đurkin, Farkaš, Stamenković, Granatir, Štampar, Debelec, Kuhanec, Mavrin, Strbad, Tkalčec, Kukolić.

Selekcija MNS 2008. godište
Selekcija MNS 2008. godište

Selekcija MNS 2008. godište: Jukić, Krajner, Lukovnjak, Bratković, Maltar, Žinić, Horvat J., Vincetić, Mikulić, Vuk, Perc, Drvoderić, Juršić, Marić, Antonović, Tomašek, Žalac, Jalušić.

Treneri: Karlo Kosalec, Ivan Gabaj, Damir Lepen Jurak, Krunoslav Bratković, Tomislav Podgorelec i Davor Čonkaš.

Do kraja polusezone još su dva kola. Iduće je već u ponedjeljak, 18. listopada kada naše selekcije putuju u Viroviticu gdje ih čeka odmjeravanje snage s vršnjacima iz Nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije.

U Lepoglavi su jučer igrale naše nogometašice.
Lepoglava je bila domaćin selektivne aktivnosti djevojčica rođenih 2007., 2008. i 2009. godine. Međimurski nogomet predstavljalo je 18 igračica iz NŠ Međimurje- Čakovec.

Za našu selekciju igrale su: Kralj, Kolar, Cirkvenčić, Tkalčec, Mustač, Balaško, Galina, Tklačec, Friščić, Hrnčić, Brzohalski, Milovec, Horvat, Katalenić, Kivač, Šimatić, Bračko, Pleh. Vodio ih je trener Robert Katanec.

Zabavna liga za vrtiće
A Međimurski nogometni savez ove sezone, u suradnji sa školama nogometa, pokrenuo je i ligu za najmlađe nogometaše, vrtićance – pri čemu je naglasak na zabavi.

Drugo odmjeravanje snaga namlađih slijedi ove subote u Kotoribi u domaćinstvu ŠN Donje Međimurje. Imat će i humanitranu notu prikupljanja sredstava za MURID.

Pogledajte kako je bilo u Čakovcu >> FOTOGALERIJA |Počela zabavna liga za vrtićance: Sudjelovali i najmlađi iz preloškog podmlatka

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More