STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Počela zabavna liga za vrtićance: Sudjelovali i najmlađi iz preloškog podmlatka

U organizaciji Međimurskog nogometnog saveza, a u domaćinstvu ŠN Međimurje na pomoćnim terenima stadiona Mladosti u Čakovcu jutros je održano premijerno natjecanje Lige vrtićkih kategorija.

Radi se o zabavnoj ligi za najmlađe nogometaše i nogometašice. Rezultat se ne piše, važni su druženje, stvaranje novih prijateljstva, stjecanje natjecateljskog duha uz učenje o fair playju. Sudjelovalo je 16 ekipa podijeljenih u četiri skupine.

Među njima bila je i najmlađa selekcija ŠN Mladost Komet Prelog koja je nastupila s dvije ekipe. Vodili su ih treneri Denis Golubić i Patrik Šimunić.

Akipa Prelog A u skupini je igrala s vršnjacima iz ŠNRudar, ŠN Mala Subotica i ŠN Sveti Marko, dok je ekipa Prelog B u skupini igrala sa NŠ BAT, NŠ Sloga i NŠ Međimurje.

Na kraju, mali igrači posebno su se razveselili medaljama koje je osigurao MNS, a dodijelio ih je instruktor Damir Lepen-Jurak. 

Inače, ova će se Liga igrati jednom mjesečno, u domaćinstvu jedne od škola nogometa. Sudjelovanje je proizvoljno, a cilj je da se do kraja sezone priključi što više škola nogometa koje u svom podmlatku imaju vrtićku kategoriju.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More