Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

AUDIO, FOTO | Obilježena 77. obljetnica oslobođenja Međimurja od nacifašističke okupacije

Odavanjem počasti polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika diljem Međimurja obilježena je 77. obljetnica oslobođenja Međimurja od mađarske i njemačke okupacije.

Središnje obilježavanje u spomen na događaje iz 1945. godine održano je kod spomen-groblja u Svetom Juraju u Trnju. Počast su odala izaslanstva Udruge antifašističkih boraca i antifašista Međimurkske županije, Međimurske županije, Općine Donji Kraljevec i građani.

>> AUDIO, FOTO |U Prelogu obilježen Dan oslobođenja Međimurja od nacifašističke okupacije

Miljenko Zorko, predsjednik Udruge antifašističkih boraca i antifašista Međimurske županije

Miljenko Horvat, načelnik Općine Donji Kraljevec:

Matija Posavec, međimurski župan:

Fotogalerija s obilježavanja kod spomen-groblja u Svetom Juraju u Trnju:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.