Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

AUDIO, FOTO | Ines Grabant prva je lovkinja u osamdesetogodišnoj povijesti priločke Prepelice

Lovačko društvo Prepelica iz Preloga proteklog je petka tradicionalno, svetom misom i druženjem, proslavilo blagdan svetog Huberta.

Na svetoj misi koji je u kapelici svetog Huberta predvodio župni vikar Dominik Cesar među lovcima ponosno je stajala i jedna lovkinja. Ona je Ines Grabant, članica LD Prepelica od ove godine, a njezinim učlanjenjem Prepelica se u svojoj povijesti dugoj gotovo 80 godina sada napokon može pohvaliti i prvom lovkinjom.

>>> FOTOGALERIJA | Lovačko društvo Prepelica iz Preloga tradicionalno proslavilo blagdan svetog Huberta

Što je Ines privuklo lovu, svoju zanimljivu priču otkrila nam je sama, kao i da su žene odlično prihvaćene u lovačkim društvima:

Predsjednik Kristijan Štampar nada se da će Ines potaknuti i druge žene pa da društvo neće drugo morati čekati na novu članicu:

Foto: Marko Kutnjak / Studio M

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.