Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Konvoj sa skijašicama stigao na Sljeme: Holdener otvara Crveni spust

Konvoj sa 65 skijašica i više od 200 članova timova iz 24 zemlje stigao je na vrh Sljemena. Sve je spremno za početak ženskog slaloma Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa Snow Queen Trophy 2019 – Zagreb/Sljeme.
 
Podsjetimo da je će jedina hrvatska predstavnica u današnjoj utrci biti Andrea Komšić, a slalom će otvoriti Švicarska Wndy Holdener, odlučeno je jučer izvlačenjem startnih brojeva. Prva vožnja ženskog slaloma na rasporedu je u 13 sati, dok će druga vožnja startati u 16 sati.

>> Komšić sljemenski slalom starta 58.: Puna sam samopouzdanja, vjerujem u drugu vožnju
 
Temperatura zraka na Sljemenu kretat će se od -5 do -1 °C, a poslijepodne ponegdje do 1 °C.
 

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.