Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO: Dan državnosti obilježen i u Čakovcu

Jedan od najvažnijih dana u povijesti i stvaranju Republike Hrvatske, dan kada je prije 27 godina Hrvatski sabor donio odluku o samostalnosti i suverenosti Republike Hrvatske, obilježen je i u Čakovcu.

>> FOTO: DAN DRŽAVNOSTI Vijenac, svijeće i molitva na obilježavanju u Prelogu
 
Svetu misu za domovinu u crkvi Svetog Nikole Biskupa u Čakovcu, predvodio župnik fra Tomislav Božiček, položeni su vijenci i zapaljene svijeće podno Spomen zida i Spomenika hrvatskim braniteljima u perivoju Zrinskih.
 
Počast hrvatskim braniteljima i svima koji su živote položili na oltar Domovine odala su izaslanstva Udruge dragovoljaca i branitelja domovinskog rata podružnice Međimurske županije, Policijske uprave međimurske, Međimurske županije, gradova Čakovec i Mursko Središće, Zrinske garde Čakovec, Družbe Braća Hrvatskog Zmaja, predstavnici brojih međimurskih udruga, obitelji i prijatelji stradalih te građani.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.