Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Županijski stožer: Testirano 38 osoba, negativni svi nalazi

Foto: Međimurska županija

Foto: Međimurska županija

U Hrvatskoj je u protekla 24 sata 49 novooboljelih virusom COVID-19 pa je broj trenutno oboljelih danas 116. Na liječenju u bolnicama je 138 pacijenata, s devet na respiratoru, objavio je u 14 sati Nacionalni stožer civilne zaštite.


Od 25. veljače, kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas je ukupno zabilježeno 4.422 osoba zaraženih novim koronavirusom, od kojih je 120 preminulo, a 3183 se oporavilo. Do sada je učinjeno ukupno 105.526 testiranja, od čega 1394 u protekla 24 sata.

U Međimurskoj županiji nema oboljelih, proteklog dana testirano je 38 osoba i svi su nalazi negativni. Do sada je učinjeno ukupno 1854 testiranja, priopćio je Županijski stožer civilne zaštite.

Osobe pod mjerom samoizolacije kontroliraju službenici Policijske uprave međimurske, a timovi s inspektorima civilne zaštite kontroliraju i mjesta na kojima se okuplja veći broj ljudi, navode u priopćenju u kojem Stožer zahvaljuje građanima koji poštuju preporuke HZJZ-a te time pridonose iznimno povoljnoj epidemiološkoj situaciji u našem kraju.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.