Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Županijski stožer: Testirano 36 osoba, svi su nalazi negativni

COVID-19 ambulante, Čakovec

U Međimurju ni danas nema zaraženih virusom COVID-19, minulog dana testirano je 36 osoba i svi su nalazi negativni. priopćio je Stožer civilne zaštite Međimurske županije.


Do sad je učinjeno ukupno 1953 testiranja.

Jedna je novozaražena osoba u Varaždinskoj županiji. Riječ je o državljaninu Republike Kosovo, a koji ima prebivalište u Međimurskoj županiji te je na privremenom radu u Hrvatskoj kao građevinski radnik. Osoba je izolirana, dobrog općeg stanja i s blagim simptomima, navodi se u priopćenju Stožera.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.