Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Županijski stožer: Nema novozaraženih, aktivno 35 oboljelih

ilustacija_covid_koronavirus
Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata nema pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus, objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

Oporavilo se sedam osoba pa je trenutno 35 oboljelih. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 13 pacijenata. Proteklog dana jedan je hospitaliziran, a dva su otpuštena.

U Varaždinskoj županiji jučer nije evidentiran niti jedan novi slučaj zaraze, a testirane su bile 143 osobe. Oporavile su se dvije osobe pa su sada 52 aktivna slučaja. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin i dalje su 34 pacijenta, među kojima dva na respiratoru.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.