Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Županijska Zajednica sportskih udruga i saveza odgodila sjednicu Skupštine

Zajednica sportskih udruga i saveza Međimurske županije zbog pandemije koronavirusa odgodila je izvještajnu i izbornu sjednicu Skupštine koja je trebala biti održana održati 15. travnja 2020.

– Sve daljnje odluke donosit ćemo u skladu sa zakonskim odredbama, a sjednicu Skupštine ćemo održati čim se za to stvore zdravstveni preduvjeti. O novom datumu održavanju sjednice bit ćete obaviješteni pravovremeno, stoji u priopćenju kojeg potpisuje predsjednik Zajednice Mato Kljajić.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.