Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Županijska obrtnička komora donirala antivirusnu zaštitnu opremu čakovečkoj bolnici

Bolnica, donacija Županijske bolnice Čakovec / 22.12.2020.
Obrtnička komora Međimurske županije je u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom pripremila donaciju antivirusne zaštitne opreme koju su predali predstavnicima Županijske bolnica Čakovec.

Radi se o 350 komada FF2 i FF3 respiratora s ventilima u ukupnoj vrijednosti od  10 tisuća kuna.

Nakon što je u travnju Stožeru civilne zaštite Međimurske županije predana prva donacija i u kolovozu druga namijenjena Gradskom društvu Crvenog križa Čakovec, treća ovogodišnja donacija uručena je onima kojima je danas zaista najpotrebnija, zdravstvenim djelatnicima Županijske bolnice Čakovec, naglasio je predsjednik Obrtničke komore Međimurske županije Boris Lukovnjak prilikom dodjele donacije.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.