Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Župan primio Zvjezdanu Kušter i psa Teslu koji su bili dio hrvatskog tima za spašavanje u Turskoj

Zvjezdana Kušter, članica HGSS Stanice Čakovec i pas Tesla bili su dio hrvatskog tima koji je u Turskoj tragao za zarobljenima pod ruševinama nakon razornog potresa koji je zemlju pogodio 6. veljače.

Kako bi im zahvalio na hrabrosti, a prigodno uoči Dana civilne zaštite, župan Matija Posavec sa zamjenikom Josipom Grivcem u županijskoj vijećnici upriličio je prijem za delegaciju HGSS-a.

Hrvatski tim u kojem su bili Zvjezdana i Tesla u Turskoj je bio šest dana.

Pas Tesla inače je član obitelji Kušter:

Prijemu su nazočili i pročelnik Stanice Neven Putar te dopročelnik Miodrag Novosel. Župan je svima uručio prigodne poklone pa tako i Tesli koji je dobio lopticu i kost.

Delegacija je potom nazočila svečanoj sjednici Stožera civilne zaštite Međimurske županije povodom Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite Republike Hrvatske koji se obilježava 1. ožujka.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.