Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

ZONA SPORTA | Nestić: Neće biti lako, više ekipa pretendira za vrh, ali imamo kvalitetu i vjerujem u igrače

Posljednje subote u siječnju bili smo u Donjoj Dubravi gdje su s pripremama za nastavak sezone krenuli nogometaši Dubravčana, jesenski prvaci 1. međimurske lige kojima je u ovoj sezoni prioritet plasman u Međimursku Premier ligu.

‘Tam nam je i mjesto, da se razmemo’, poručio ispred kluba, s tradicijom dugom 97 godina, tajnik Nikola Radmanić, s kojim smo razgovarali više o ulaganjima i potrebama u sportskom parku Krbulja.

Osim seniora, na Krbulji igraju i mlađe dobne kategorije iz ŠN Donje Međimurje gdje je suradnja s NK Graničar iz Kotoribe, kako nam kažu, donijela i bolje odnose s vječnim rivalom iz susjedstva.

O natjecateljskom dijelu, uz osvrt na jesen i pogled prema proljeću, razgovarali smo s trenerom Tihomirom Nestićem koji očekuje da, unatoč šest bodova prednosti pred drugim Zasadbregom 77, put do naslova prvaka neće biti lagan.

Uz pripreme nogometaši iduće nedjelje idu i na dobravski fašnik…

Fotogaleriju prvog treninga pogledajte na linku:

>> FOTO, AUDIO | Na prvom treningu s jesenskim prvacima: Dubravčan pomlađen počeo s pripremama za nastavak sezone

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.