Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

ZONA SPORTA i sportska ribolovkinja Hana Horvat

Sportska ribolovkinja Hana Horvat iz Preloga hrvatska je reprezentativka i viceprvakinja je Hrvatske u juniorskoj konkurenciji u lovu ribe udicom na plovak. Hana je članica ŠRK TSH Sensas Čakovec, a svojim rezultatima najavljuje svjetlu budućnost u sportu koji djevojčice ne biraju često – lovu ribe udicom na plovak.

Sa svega 11 godina Hana se upisala na svjetsku kartu sportskog ribolova nastupivši na SP u Portugalu čime je postala najmlađa sudionica svjetske smotre, a bila i hrvatski stjegonoša. Za dosadašnja postignuća ponijela je nagrade za perpsektivnu sportašicu Međimurja i Grada Preloga gdje je bila i u konkurenciji za najbolju sportašicu.

Hanu i ove godine, između ostalog, čeka nastup na Svjetskom prvenstvu koje će u kolovozu biti održano u Srbiji.

Priču naše mlade perspektivne sportašice, a prije svega iznimno pozitivne i vesele djevojčice, poslušajte u ponedjeljak u Zoni sporta, a otkrit ćemo vam još jednu informaciju koju do sad sigurno niste znali…

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.