Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Ženi u bolničkoj čekanici ukradena torbica

Županijska bolnica Čakovec (Foto: Studio M)

Županijska bolnica Čakovec (Foto: Studio M)

U sudaru dva automobila na cesti između Ivanovca i Štefanca jedna je osoba zadobila lake tjelesne ozljede, kažu iz OKC-a PUM.

Međimurska policija izvijestila je o krađi torbice u Županijskoj bolnici Čakovec.

U srijedu, 18. siječnja u popodnevnim satima u prostorijama čekaonice jednog odjela Županijske bolnice Čakovec nepoznati počinitelj ukrao je torbicu s novcem i osobnim dokumentima. Materijalna šteta prema izjavi vlasnice iznosi nekoliko stotina eura.

Protiv nepoznate osobe podnosi se kaznena prijava.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske proveli su temeljem naredbe Općinskog suda u Varaždinu pretragu stana kojim se koristi 30-godišnjak iz Varaždina. Tom su prilikom pronašli oko 85 grama sušene biljne materije nalik na drogu marihuanu, nekoliko tableta, preciznu digitalnu vagu, metalnu drobilicu te iznos od oko 1000 eura. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv 30-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.