Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

ZEKO-EXPRESS Još nemate karte? Ne propustite posljednju priliku!

Veselo blagdansko putovanje ”Zeko-ekspress” i ovog Uskrsa protutnjit će Međimurjem!

Međimurska županija organizira vožnju prigodnim vlakom ”Zeko-ekspress”. Osigurana su dva vlaka, u ponedjeljak, 1. travnja 2023. godine na relaciji Čakovec – Mursko Središće – Čakovec s polaskom iz Čakovca u 15:00 sati i 16:30.

Djecu i njihovu pratnju na kolodvoru Čakovec dočekat će i u vožnji pratiti djelatnici Međimurske županije te zaposlenici HŽ u uskrsnim kostimima. U vlaku ćemo se zabavljati, pjevati, plesati, a zeko će djeci podijeliti darove, družiti se njima i fotografirati.

Prema željama naših najmlađih i ove godine odlučili smo organizirati veselo blagdansko putovanje na kojemu će se djeca družiti, pjevati i zabavljati se, a uskrsni Zeko razveselit će ih i darivati.

Putovanje Zeko-expressom traje sat vremena, a djeci je velika radost i izniman doživljaj koji ostaje u lijepom sjećanju.

Za mjesto u vlaku potrebna vam je karta i ovo je, najvjerojatnije, vaša posljednja prilika! Javite nam se na e-mail: radio@studiom.hr , navedite termin koji želite (15 ili 16:30 sati) ime roditelja koji prati jednog ili više mališana.

Imena svih dobitnika objavit ćemo po zaključenje podjele (javiti vam se povratno i e-mailom), a karte ćete moći podignuti u našoj redakciji u terminima: sutra (subota) od 7:00 do 19 sati, na Uskrs od 7:00 do 11 sati i na uskrsni ponedjeljak od 7:00 do 11 sati.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.