Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Ždrijeb Čakovčanima u četvrtfinalu dodijelio istarskog premijerligaša

MRK Čakovec / Foto: Željka Švenda

MRK Čakovec / Foto: Željka Švenda

Rukometaši Čakovca u četvrtfinalu Kupa Hrvatske igrat će protiv istarskog premijerligaša Rudar Labina, odlučio je ždrijeb održan u prostorijama Hrvatskog rukometnog saveza. Poznati su i parovi četvrtfinala Kupa za žene.

Rukometaši će utakmicu igrati 3. travnja, no kako se u to vrijeme odvija Final 4 turniru SEHA lige na kojem će igrati PPD Zagreb i Nexe, oni će svoje utakmice odrigrati u drugom terminu. Rukometašice će četvrtfinale igrati 17. travnja.

Parovi Kupa Hrvatske za žene:
Ivanić – Murvica
Koka – Umag
Pobjednik Baranja/Podravka Vegeta – Lokomotiva
Sinj – Pobjednik Sesvete Agropoteinka/Trogir 58

Parovi Kupa Hrvatske za muškarce:
Čakovec – Rudan Labin
Poreč – Nexe
PPD Zagreb – Varaždin 1930
Moslavina – Dubrava

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.